Palvelut

Me Elämänlähteessä haluamme tarjota sinulle monipuolisen valikoiman palveluja, joiden avulla voit parantaa omaa hyvinvointiasi. Erilaisista hoidoistamme löydät avun, kun kehosi ja mielesi kaipaavat rentoutumista ja tasapainottamista tai kun tarvitset tukea eri elämäntilanteissa. Myös jooga, meditaatiot ja mielenkiintoiset kurssimme antavat voimavaroja ja välineitä hyvään elämään.

Kaikkiin palveluihimme pääset tutustumaan oikealla olevien pääotsikoiden takaa.


Kun kohtaamme sinut, nämä asiat ovat meille tärkeitä:


Hoidamme sinua kokonaisuutena

Ajattelemme, että ihmisen fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja henkinen puoli toimivat kokonaisuutena ja vaikuttavat toisiinsa. Henkisellä puolella viittaamme siihen kokemukseen, että ihminen on osa laajempaa kokonaisuutta, jonka ytimessä on rakkaus. Kokonaisvaltainen hyvinvointi löytyy, kun tarkastelemme yksittäistä oiretta, kehon osaa tai ajatusmallia kokonaisuuden osana, ei irrallisena yksityiskohtana.

Hyväksymme sinut ja kunnioitamme sinua sellaisena kuin olet

Elämänlähteeseen voit tulla juuri sellaisessa kehon ja mielen tilassa kuin nyt olet. Saat olla hymyilevä tai huonotuulinen, lihava tai laiha, elämäsi vireessä tai rapakunnossa. Toisen ihmisen hyväksyntä ja kunnioitus avaavat mahdollisuuden rakkaudelliseen, luottamukselliseen kohtaamiseen.

Olemme läsnä sinua varten

Kun tulet hoitoon tai ohjaukseen, aika ja tila on sinun. Olemme läsnä tässä hetkessä juuri sinua varten. Palvelemme sinua koko läsnäolollamme, emme huolimattomasti toisella kädellä.

Tarjoamme rauhallisen levähdyspaikan

Olemme luoneet Elämänlähteen tilasta paikan, johon on hyvä tulla rauhoittumaan, levähtämään ja latautumaan. Olemme virittäneet Elämänlähteen tilaan kiireettömän, rauhallisen tunnelman, jossa on hyvä olla.